Een mooi logo ontwerp is nog niet zo eenvoudig. Een professioneel logo is een logo wat je snel onthoudt en niet snel vergeet. Aan het logo kun je direct herkennen waar het om gaat. Het design, de vorm en het lettertype zijn allesbepalend bij een professioneel logo. Het design past bij het bedrijf en maakt het bedrijf daardoor nog populairder. Het gebruik van een goed lettertype is erg belangrijk, bovendien moet het logo altijd leesbaar zijn. 


Je eigen logo door professionele ontwerpers  


Een logo ontwerpen voor je eigen bedrijf is niet makkelijk. Het kan dan beter zijn om een logo te laten ontwerpen door iemand die het professioneel kan maken. Een ontwerper kan ervoor zorgen dat jouw wens in vervulling gaat en dat jouw logo er straks en professioneel uitziet. Dit maakt je bedrijf direct overtuigender. Op deze manier trek je sneller klanten aan en kun je succesvol je bedrijf runnen. Het laten ontwerpen kost je eenmalig geld, maar heb je je hele leven profijt van. 

Kosten ontwerp


De kosten van jouw overtuigende strakke logo zijn €350,-. Dit bedrag heb je in korte tijd snel terugverdiend als je een klant hebt kunnen overtuigen. De klant is waarschijnlijk mede overtuigd door het prachtige logo wat de ontwerper voor jou met veel zorg gemaakt heeft. Je hebt zelfs keuze tussen verschillende designs. Je mag uit drie verschillende designs één logo kiezen. Daarna vindt een ronde plaats waarin jij je wensen en aanwijzingen kunt doorgeven en deze aanwijzingen worden direct verwerkt door de ontwerper. Daarna wordt het logo van jouw eigendom en kan je het overal voor reclame doeleinden gebruiken. 


Totaalpakket

Voor slechts €600,- kan je naast een logo ook briefpapier, visitekaartjes en een envelop bestellen. Ook in deze gevallen worden de bestanden jouw eigendom en ben je vrij deze te gebruiken. 

Door Redactie