Horeca parasols zijn naar mijn mening een must voor iedere café, restaurant of bar. Ikzelf weet hier maar al te veel van aangezien ook wij op zoek zijn geweest naar een stevige parasol. Het ging er bij mij met name om dat ik deze parasol gemakkelijk buiten kan laten staan zonder dat het kapot gaat.logo

Helaas kon ik het in de winkel maar niet vinden waardoor ik de hoop gevestigd heb op het internet. Op het internet zoeken is wat dat betreft ideaal aangezien je hier diverse bedrijven in een oogopslag kan bekijken zonder er moeite voor te doen. Tevens is het ook mogelijk om divers bedrijven met elkaar te vergelijken, iets wat ik maar al te graag doe! Nu dat ik op de website van Xterior heb gekeken weet ik maar al te goed dat ik het nergens anders heb gevonden als bij hun.

Het bestellen van een parasol verloopt trouwens ook erg gemakkelijk aangezien ik dit zonder problemen vanachter mijn eigen computer kan bestellen. Door de juiste maten door te geven aan hun wordt het vrij snel geregeld voor ons. Iets wat ik al een lange tijd had gewild.

Door Redactie