tafel op maat

Een tafel op maat is zeer belangrijk voor kinderen met een beperking. Dit om meerdere redenen. Allereerst kunnen zij eenvoudiger aan een tafel gaan zitten wanneer het blad bijvoorbeeld opklapbaar raad is. Verder kunnen zij hier in een rusthouding beter aan gaan zitten. Doordat deze tafels ook in hoogte ingesteld kunnen worden, stelt het hun in staat om hun armen beter te laten rusten.

tafel op maatOm jullie hierover nog een tip te geven, raad ik jullie aan eens naar de website kindermeubilair.nl te gaan. Zij zijn namelijk specialist op gebied van meubilair op maat. Dit komt omdat zij uitsluitend vakmensen in dienst hebben. Zelf ben ik hier al meerdere keren geweest in Arnhem. Dit omdat ik iemand binnen de familie heb die ook een beperking heeft. Vandaar dat ik door de jaren heen hier al meerdere producten aangeschaft heb. Dit steeds met een goed gevoel, want de kwaliteit hier is zeer goed!

Meubilair op maat

Zoals ik net al aan gaf is meubilair op maat voor mensen met een beperking zeer belangrijk. Vooral wanneer zij bijvoorbeeld willen gaan lezen of schrijven. Wanneer zij dit doen door middel van een stoel en tafel op maat houden zij dit langer vol. Omdat zij dus een juiste houding aannemen. Vandaar dat je altijd vrijblijvend advies kunt aanvragen bij Kindermeubilair.

 

Door Redactie