Vliegengordijnen zie je overal, vooral in de zomer. Dit is niet voor niets, ze zijn namelijk erg efficiënt. Voor een voordelige prijs kan je eenvoudig insecten buiten de deur houden. Een vliegengordijn is bovendien niet schadelijk voor dieren en dus diervriendelijk. Ook geeft een vliegengordijnen je interieur een boost en kan het ook een praktische zijn als je twee ruimten wilt scheiden van elkaar.

Allerlei verschillende vliegengordijnen

Vliegengordijnen zijn te verkrijgen in diverse kleuren, maten en zijn gemaakt van allerlei materialen. Je kunt zeker kiezen voor een gordijn met een mooi patroon dat echt bij jouw huis past. Iedereen kan zijn of haar ideale vliegengordijn vinden. De gordijnen zijn geschikt voor je achterdeur of voordeur van je woning maar kunnen ook worden gebruikt in bijvoorbeeld een caravan. Je kunt naast horren en vliegengordijnen ook draadjesgordijnen en andere soorten gordijnen bestellen. De hulzengordijnen en het PVC vliegengordijn zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en zijn duurzaam, de gordijnen gaan namelijk jarenlang mee. Met deze gordijnen kun je gemakkelijk vele insecten buiten de deur houden waardoor ze geen kans krijgen om naar binnen te komen. De montage van de gordijnen is simpel en kost niet veel tijd. Het onderhoud van de gordijnen kost eveneens weinig tijd. 

Het vliegengordijnen magneet 


Een praktisch vliegengordijn wat automatisch sluit na het doorlopen en veel licht doorlaat is het vliegengordijn magneet. Dit gordijn heeft een materiaaldikte van 60 gram m2 en kan je ook bestellen in schuifpui formaat. Deze gordijnen zijn te bevestigen zonder te hoeven boren of schroeven te gebruiken, wat prettig is voor je kozijnen. Echter, bij dit gordijn is het alleen mogelijk deze op het kozijn te bevestigen. 

Zelf aan de slag

Je kan ook zelf je eigen vlieggordijn in elkaar zetten met een doe-het-zelf of een kant-en-klaar pakket. Uiteraard ontvang je een handleiding en alle benodigde onderdelen. 

Door Redactie