cv ketel Rotterdam

Wat zijn wij blij met onze nieuwe cv ketel Rotterdam. Je merkt pas hoe vaak je hier gebruik van maakt, als je op een gegeven moment geen warm water meer hebt. Een koude douche doet je dan beseffen dat wij toch wel in luxe leven. Je hoeft maar aan de kraan te draaien en je hebt stromen, maar wat belangrijker is warm water. De morgen dat wij erachter kwamen dat er geen warm water meer in huis te bekennen was, hebben wij meteen een professionele service monteur gebeld, deze is werkzaam bij het bedrijf Rolink Installatie & Onderhoud. cv ketel Rotterdam

Snelle service

Na ons telefoontje duurde het niet lang voordat de monteur al langs kwam. Nadat deze naar de oorzaak had gezocht, kwam hij er al snel achter dat wij een nieuwe cv ketel in Rotterdam moesten aanschaffen. 

Inmiddels hebben wij weer lekker warm water in huis. Ook de verwarming doet het weer, maar die hebben wij voorlopig nog niet nodig met dit warme weer. De monteur had snel in de gaten wat er aan de hand was en heeft hier alles op alles gezet om zo snel mogelijk een nieuwe installatie te plaatsen. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de goede service van dit bedrijf.

Door Redactie