sublimeren

Adverteren is mogelijk op allerlei verschillende manieren. Als ondernemer ben je dan ook vaak op zoek naar nieuwe vormen en manieren om je onderneming te laten opvallen. Sublimeren is een unieke manier met een luxe en moderne uitstraling. Daarnaast is het haast onmogelijk om het opschrift te ruïneren en dus vandalisme bestendig. Dit maakt het ook handig om buiten te plaatsen. Deze eigenschappen maken sublimeren zeer geschikt voor reclame doeleinden. De materialen zijn van een hoogwaardig materiaal en afbeeldingen kunnen haarscherp worden weergegeven. Dit is ideaal om de aandacht te trekken.

Toepassingen van sublimeren

Er kan een foto of tekst op de gevel geplaatst worden. Door een opvallende en onderscheidende gevel trek je niet alleen de aandacht van voorbijgangers maar is je bedrijf ook makkelijk te herkennen voor potentiële klanten. Er kan een extra coating als UV-blocker worden toegevoegd zodat de afbeelding jarenlang goed blijft.

Ook kan er een reclamebord in de tuin worden geplaatsts of gebruikt worden als reclame in openbare ruimtes. Ideaal voor hoveniers, makelaars en andere bedrijven om opvallende reclame te maken. De borden kunnen worden geklemd in een aluminium paal met houder. Hierdoor blijven ze stevig op hun plaats zitten. Het sublimeren is erg handig voor openbare ruimtes door de krasbestendigheid. 

Door Redactie