dames spijkerbroek lengtemaat 36

Er zijn tegenwoordig veel discussies over figuren en gewicht. Broeken die niet te krijgen zijn in een XL of broeken waarvan de kleinste maat een S is en niet een XS. Maar mensen vergeten dat er ook veel dames last hebben van hun lengte. Dames die erg kort zijn of juist erg lang, kunnen erg lastig kleding kopen in de juiste maat. Je vindt bijvoorbeeld bijna nooit een dames spijkerbroek lengtemaat 36.

Broeken

Heb jij erg lange benen en kun je nooit de juiste maat broek vinden? Hier is een oplossing voor jou. Er zijn tegenwoordig boetiekjes te vinden die broeken in jouw maat verkopen, speciaal voor lange dames. Je hoeft nooit meer te korte broeken te kopen en deze korte pijpen te verschuilen. De Lange Griet is een voorbeeld van zo’n boetiekje. De Lange Griet richt zich exclusief op de lange vrouwen. 

Jurken

Voor lange dames zijn jurken en rokken ook altijd te kort. Je koopt dan altijd de grootste maat rok omdat die het langst zijn, maar dan zit hij bij je taille veel te groot. Dit ziet er ook niet mooi uit, maar je hebt geen keuze. Gelukkig zijn er webshops die speciale jurken en rokken hebben voor lange vrouwen. Highleytall Clothing is hier een voorbeeld van. Zij verkopen extra lange rokken en jurken voor lange dames. De jurken en rokken zijn in veel verschillende maten en veel verschillende kleuren te krijgen.

Door Redactie