Floris van Bommel

Ik heb laatst Floris van Bommel schoenen besteld voor een bruiloft. Ik was nog dringend op zoek naar schoenen terwijl de bruiloft al over een week was. Ik vond het alleen enorm lastig om te beslissen wat ik aan ging doen. Ik had al wel een jurkje en tas, maar wist niet zo goed hoe ik hier schoenen mee moest combineren. Gelukkig kwam ik dit merk tegen en wist ik het meteen.

Hakken

Floris van BommelMijn schoenen zijn uiteindelijk van het merk Floris van Bommel geworden. Ik kan niet goed op hakken lopen en daarom wilde ik liever niet zo’n stiletto eronder hebben. Gelukkig hadden zij ook pumps met een iets dikkere en lagere hak, waardoor ik er dan wel de hele dag op zou kunnen lopen. Ik ben uiteindelijk gegaan voor panterprint en blijkbaar is dat ook erg hip.

Geen blaren

De schoenen liepen echt heerlijk en ik heb het de hele dag kunnen volhouden. Normaal krijg ik van nieuwe schoenen snel last, maar dat had ik nu helemaal niet. Ik denk dat dat komt omdat de schoenen van heel soepel en goed leer gemaakt zijn. Ik zou iedereen deze schoenen aanraden, zeker als je er lang op moet lopen of staan.

Door Redactie