schoonmaak elst

Een goede vriend van mij heeft een eigen kantoor. Hij huurt altijd schoonmaakbedrijf Elst in om zijn kantoorpand schoon te houden. Aangezien ik zelf ook opzoek was naar een professioneel bedrijf, koos ik ervoor om ook diensten van Dubru af te nemen.

schoonmaak elst

Contact

Ik had telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Vervolgens kwam het bedrijf langs en hebben zij een offerte gemaakt. De offerte zag erg netjes eruit. Het voldoet helemaal aan mijn wensen en daarom heb ik direct besloten om akkoord te geven.

Service

De volgende week ging het contract in en werden de werkzaamheden uitgevoerd. Ik moet zeggen dat ik erg blij ben met dit bedrijf. Zij komen altijd netjes op tijd, maken goed schoon en werken met duurzame en professionele producten. Zij beschikken eigenlijk over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en kwaliteit, dus wat wil je nog meer?

Op de website worden alle diensten uitgebreid omschreven. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact met ze opnemen. Telefonisch en via de mail. Het bedrijf staat jou graag te woord om je passend advies te geven.

Door Redactie