horeca koelkast

Wanneer je eigenaar bent van een restaurant weet je dat er ook veel koelkasten nodig zijn. Zo staat er een koelkast vooraan waar je drankje in bewaard en displayed maar bijvoorbeeld ook in de keuken. In de keuken gebruik je een horeca koelkast vooral op producten tijdelijk te bewaren. Het is namelijk niet handig om de hele tijd naar een koelcel te lopen en daar je producten te halen. Wanneer er een koelkast op de vloer staat kun je daar gemakkelijk een kleine voorraad bewaren en dus daar de producten uitpakken wanneer je ze nodig hebt. 

Alle soorten en maten

De horeca koelkast kun je in vele soorten en maten krijgen. Zoals net als is genoemd zijn er verschillende doeleinde voor deze koelkasten. Als je bijvoorbeeld geen ruimte hebt om een hele koelkast te plaatsen op de grond maar wel een kleinere koelkast kwijt kunt als je deze ergens op zet is dat een beter optie. Je hebt ze dus groot en klein maar ook met één of twee deuren of zelfs met drie deuren als je echt een grote koelkast nodig hebt. Voor bij de bar kun je zelfs 4 koelkasten in één unit hebben zodat je daar alle drankjes op een mooie manier kunt bewaren.

horeca koelkast

Door Redactie