Als je in verwachting bent voel je precies hetzelfde als wat ik voel! Vreugde en een prachtige tijd wat je tegemoet gaat…..

Echter is het bij mij anders… Ik ben namelijk bijna uitgerekend van niet een kleintje maar heb er twee groeien! Hier zijn we bij de eerste echo achter gekomen wat natuurlijk een grote verassing was voor ons! Doordat ons geluk nu echt niet meer stuk kan willen we er uiteraard voor zorgen dat er een geboortekaartje tweeling komt zodra ze zijn geboren. Ook weten we niet of dat we meiden of jongens krijgen, dit houden we gelukkig ook zo tot ze zijn geboren! Doordat ik graag alles geregeld wil hebben alvorens ze geboren zijn ben ik hoognodig op zoek naar geboortekaartjes. Met deze kaartjes willen we aan iedereen laten zien hoe trots en gelukkig we ook zijn!

1454331978.3537

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartjes.nl. Hier is het namelijk mogelijk om de leukste kaartjes voor een tweeling te bestellen. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kan je het daar vinden. Ook is het mogelijk om een blanco kaartje te bestellen welke je geheel naar eigen wens kan inrichten!

Door Redactie