honden

Online vind je veel luxe hondenpenningen. Een hondenpenning is een geweldige accessoire voor je hond. Veel bedrijven bieden een verscheidenheid aan hondenpenningen en deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd een penning die past bij de hondenhalsband en alle andere hondenaccessoires. Luxe hondenpenningen zijn allemaal voorzien van het elegante merk DOGA. Dit maakt de penning exclusief. Je kunt de penning eenvoudig met een ring om de nek van je hond bevestigen. Hondenpenningen zijn niet alleen modieus, maar ook praktisch. Je kunt hondenpenningen ook laten personaliseren, zoals de naam van je hond of je telefoonnummer erop zetten.

Waarom?

Een hondenpenning aan de halsband van je hond is niet alleen mooi als sieraad en accessoire, maar ook belangrijk en praktisch. Elke hond is nieuwsgierig en kan door bepaalde situaties verrast worden. Je moet er niet aan denken, maar wat als je hond een hert achtervolgt? Of als je hond stiekem naar buiten op straat loopt omdat de achterdeur toevallig open was. Daarom zijn hondenpenningen kopen slim voor zowel hond als baasje.

honden

Kleuren

DOGA’s luxe duurzame messing hondenpenning is gemaakt van hoogwaardig metaal met zinklegering. Het materiaal is hard, sterk en straalt mooi uit. Messing kan eenvoudig worden hergebruikt en is daarom buitengewoon duurzaam. Het kan goed worden gesmolten en opnieuw worden gemengd. Naast messing, kun je ook kiezen uit duurzaam RVS. Het ziet er stijlvol uit dankzij de matte afwerking. Het materiaal vervaagt minder snel en is bovendien antiallergisch. De zogenaamde ‘oxidehuid’ beschermt het RVS tegen water en weersinvloeden.

Door Redactie